Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, divort in luna iubirii. Cum si-a facut aparitia la notar

Adevărul Adevărul,
Oana Roman, divort in luna iubirii. Cum si-a facut aparitia la notar

Oana Roman 44 de ani) a divortat in luna iubirii, mai precis la o zi dupa Valentine`s Day, de partenerul ei, Marius Elisei 35 de ani). Divortul a fost unul amiabil, cei doi semnand actele la notar, in mare secret. continuă pe Adevărul

Oana Roman a facut marele anunt. Ce se intampla intre ea si Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman anunta ca s-a despartit de tatal fiicei sale, Marius Elisei. Vedeta si barbatul au fost casatoriti timp de sase ani. Oana Roman a dezvaluit pe Instagram, in luna decembrie 2020, ca a pus punct mariajului cu Marius Elisei. Dupa separare, Oana Roman a ramas si fara afacerea ei cu .

Oana Roman a divortat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus in dificultate pe cei doi

Oana Roman siMarius Elisei au divortat oficial. Dupa ce si-au anuntat separarea inainte de Craciun, cei doi au facut astazi pasul cel mare. Ei au fost surprinsi depaparazzii spynews. ro in fata.

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )